‘Emek’leri boşa gitmedi

Türkiye Okullararası Okçuluk şampiyonası büyük çekişmeye sahne olurken, Bursa’yı gururlandıran isim Yıldırım Emek Ortaokulu’ndan Ece Arı oldu.

‘Emek’leri boşa gitmedi

Okçuluk sporunun gelişmesi için yıllardır büyük çaba sarfeden Yıldırım Emek Ortaokulu, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından 423 sporcunun katıldığı Okullararası Okçuluk Türkiye Şampiyonası, büyük çekişmeye sahne oldu. ‘Minikler’, ‘Yıldızlar’ ve ‘Gençler’ kategorilerinde gerçekleştirilen şampiyonada, sporcular okullarını temsil ettiler. Bursa Yıldırım Emek Ortaokulu’ndan Ece Arı, 53 sporcunun yarıştığı ‘Klasik Yay Yıldız Kızlar’da elemelerde rakiplerini bir bir geride bırakarak, yarı finale kalma başarısı gösterdi. Yarı final karşılaşmalarında da büyük çaba gösteren Arı, Türkiye 4’sü olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Antalya’daki madalya töreninde büyük coşku yaşayan Ece Arı’yı ilk kutlayan antrenörü Sinan Gencer oldu.

OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDİ

Şampiyonadan Bursa’ya madalya getiren tek isim olan Ece Arı için Emek Ortaokulu’nda tören düzenlendi. Emek Ortaokulu Müdürü Nurettin Kendüzler, okçuluk branşında Bursa’da başarı gösteren tek okul olduklarına dikkat çekerek, ‘Öğrencimiz Ece Arı’yı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz’ dedi. Emek Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve okçuluk antrenörü Sinan Gencer de, görev yaptığı okulun okçuluk branşında çok başarılı bir sporcu yetiştirdiğini ifade ederek, ‘Sporcumuz Ece Arı gelecek yıllarda Bursa’ya daha çok madalya getirecek teknik yeterliliğe sahip’ diye konuştu. Başarılı okçu Ece Arı ise okul müdürü, antrenörü ve ailesine üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X