‘Emek’lerinin karşılığını aldı

Emekspor, üst üste 2 kez şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye çıktı.

‘Emek’lerinin karşılığını aldı

TOLGA ÖZTAŞ

Kırmızı beyazlı kulübün Başkanı Orhan Aydın, ‘Bize verilen desteklerle adımızı Süper Amatör Küme’ye yazdırdık. 3. Şampiyonluk neden olmasın diyerek BAL’ı istiyoruz’ şeklinde konuştu.

Bursa 1. Amatör Küme 2. Grup’ta şampiyonluğunu önceki hafta en yakın takipçisi Alanyurtspor’u 1-0’la geçerek ilan eden Emekspor gözünü Bölgesel Amatör Lig’e dikti. Üst üste 2 kez şampiyon olan kırmızı beyazlı takım geçtiğimiz haftada düşme potasında bulunan rakibi Barbarosspor’u da 4-2’yle geçti ve maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Emekspor ayrıca şu ana kadar oynadığı 16 maçta tam 14 galibiyet alarak büyük bir başarıyada imzasını attı.

BAŞKAN TAKIMDAN EMİN!

Emekspor’un Başkanı Orhan Aydın, OLAY Spor’a yaptığı açıklamada başarılarını sürdürmek istediklerini söyledi. Aydın, ‘Geçtiğimiz sene 1. Amatör Küme’ye yükseldik. Bu sezonda 16 maçta 14 galibiyet alarak Süper Lig’e çıkıyoruz. Artık hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’de yer almak. Üst üste 3. şampiyonluğu istiyoruz. Takımımıza çok güveniyorum. Yönetim olarak da yeni şampiyonluklar için tüm imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X