Emekli imam bakın nelerle yakalandı!

İnegöl’de, emekli bir imam, gümrük kaçağı 5 bin sigara ve cinsel uyarıcı 250 hap ile yakalandı. KOM ekipleri tarafından gözaltına alınan emekli imam, adliyeye sevk edildi.

Emekli imam bakın nelerle yakalandı!

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği Narkotim ekipleri, bir süredir takibe aldıkları 63 yaşındaki H.D.’nin Yenişehir Caddesi ve Orhaniye Mahallesi Cevher Sokaktaki ev ve deposuna gece saat 02.00 sıralarında baskın düzenledi. KOM ekipleri tarafından yapılan aramada, piyasa değeri 35 bin lira civarında 5 bin paket kaçak sigara ile 250 adet cinsel uyarıcı hap ele geçirdi. 

Ankara’ya bağlı Dikmen ilçesinde emekli olduktan sonra bir süre önce İnegöl’e yerleşen emekli imam H.D., KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan H.D., dün adliyeye sevk edildi. Emekli imam, KOM ekipleri tarafından adliyeye çıkarılırken basın mensuplarının sorularına ‘Adam öldürmedik ki, gezmeye geldik’ diye cevap verdi.

H.D’in, kaçak sigaraları sakladığı kutu üzerinde, ‘Oku; Akıllı İnsan İdare Eder, Cahil İnsan Kavga Eder, Adi İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder’ yazısı dikkat çekti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X