Emekliler ‘Cumhuriyet Balosu’nda buluştu

Bursalı emekliler, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda biraya geldi.

Emekliler ‘Cumhuriyet Balosu’nda buluştu

Sadabad Sarayı’nda gerçekleşen organizasyona çok sayıda dernek üyesi ve aileleri katıldı. Gecede konuşan Dernek Başkanı Kenan Pars, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümünü kutlamanın coşkunu yaşadıklarını belirterek, “TÜED olarak, Ulu Önderimizin büyük mücadelelerle kurduğu Cumhuriyet coşkusunu her zaman yüreğimizde hissedecek ve cumhuriyetimizin koruyucusu ve kollayıcısı olacağız. Atatürk’ün emekliler için söylediği, ‘Bir Milletin Yaşlı Vatandaşlarına ve Emeklilerine Karşı Tutumu, O Milletin Yaşama Kudretinin En Önemli Kıstasıdır. Mazide Muktedirken, Bütün Kuvvetiyle Çalışmış Olanlara Karşı Minnet Hissi Duymayan Bir Milletin, İstikbale Güvenle Bakmaya Hakkı Yoktur’ sözlerini şiar alıyoruz” diye konuştu.

Pars, derneğe destek olan kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket takdim etti. Gecede pasta kesen emekliler coşkuyla 10.Yıl Marşı’nı söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X