Emeklilere konut müjdesi

Emekliler Derneği Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, emekliler için ikinci toplu konut projesinin müjdesini verdi. 

Emeklilere konut müjdesi

Başkan Kenan Pars, Dernek İdari Sekreteri Hacer Budak ve Denetleme Kurulu Başkanı Hülya İyiseven’le birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’i İstanbul’daki Hizmet Binası’nda ziyaret etti. 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Pars, “Emeklilerin ev sahibi olması, Türkiye Emekliler Derneği’nin TOKİ ile birlikte yürüttüğü altın bir projedir. TOKİ  tarafından İrfaniye bölgesinde inşaatının yüzde 90’ı tamamlanan 1201 konut, hak sahiplerine teslim edilecek. Ancak bu kadar konut Bursa’daki emeklilerin konut talebini elbette ki karşılamadı. Dernek olarak, emeklilerimize toplu konut kazandırmak amacıyla Valilik kanalıyla 3000 adet konut talebimizi de TOKİ’ye ilettik. TOKİ’nin İstanbul’daki hizmet binasında TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’i ziyaret ederek, yeni bir toplu konut projesi sözünü  aldığımızı müjdeleyebilirim” dedi. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de, yeni konut projesi için de seve seve işbirliğine hazır olduklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X