Emekliyi promosyon heyecanı sardı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun emekliye promosyon konusunda bu ayın sonuna kadar somut bir adım atılacağını söylemesi emeklileri heyecanlandırdı.

Emekliyi promosyon heyecanı sardı

Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) Bursa Şubesi Başkanı Günay Onayman, Soylu’nun açıklamalarını olumlu bulduklarını ifade etti. Heykel’de bir bankanın önünde basın açıklaması yapan Onayman, “Promosyonlar, emeklilerin 13’üncü maaşı gibi olmalıdır” dedi.

Promosyonun emekliler için müjde veya lütuf değil, bankaların maaş ödemesi yaptıkları çalışan veya emekli kişiye ödemeyi taahhüt ettikleri para olduğunu ileri süren Önayman, “Çünkü bankalar maaş ödemelerinden muazzam kar elde etmektedirler. Umarız milyonlarca emekli bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaz. Kuşku yok ki, bu günkü aşamayı yıllardır verdiğimiz mücadelenin haklılığını göstermesi bakımından oldukça önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X