Emet’te Bahar Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu’nda bahar şenlikleri başladı. Her yıl mayıs ayında gerçekleştirilen bahar şenlikleri kapsa…

Emet’te Bahar Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu’nda bahar şenlikleri başladı. Her yıl mayıs ayında gerçekleştirilen bahar şenlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.Emet Meslek Yüksek okulu bahçesinde yapılan sandalye ve yumurta yarışmalarında öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler hemde yapılacak olan sınavlar öncesi stres attılar. Bir hafta sürecek olan bahar şenliklerinin açılış konuşmasını yapan Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Cem Gültekin, yapılan etkinliklerle öğrencilerin girişimcilik, sorunların üstesinden gelebilme gibi kişisel becerileri kazandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Gültekin ayrıca, geçtiğimiz günlerde Kütahya’da yapılan, Dumlupınar Üniversitesi bölümler arası yarışmasında birinci olan öğrencilere de teşekkür etti.(MS-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X