Emin Adanur’dan Bursaspor açıklaması!

Bursaspor’un eski yönetcilerinden Emin Adanur, “Daha güçlü ve daha kapsayıcı bir yönetimle Büyük Bursaspor için elimizi tekrar taşın altına koymaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Emin Adanur’dan Bursaspor açıklaması!

Bursaspor’da Yönetim Liderliği yapan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, sosyal medya hesabından başkanlık çağrısı yapan taraftarlara yaptığı açıklama ile seslendi.

Mayıs ayındaki kongresinde başkanlığa aday olup olmayacağı konusunda bir beklenti oluştuğuna değinen Adanur, “Değerli Bursasporlular, kamuoyunda son günlerde kentimizin gözbebeği Büyük Bursaspor’umuzun Mayıs ayındaki kongresinde aday olup olmayacağım konusunda bir beklenti oluşmuştur. Gerçek bir Bursasporlu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in önderliğinde Bursaspor ayağa kalkacaktır

Şahsımın adaylığından önce bilinmesini isterim ki; Büyük Bursaspor için ne gerekiyorsa her zaman ve her koşulda mücadele etmekten asla geri durmadık, durmayacağız! Daha güçlü ve daha kapsayıcı bir yönetimle Büyük Bursaspor için elimizi tekrar taşın altına koymaktan kaçınmayacağımızı bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X