Emine Örnek Anadolu Lisesi’nden YGS’de büyük başarı

Özel Emine Örnek Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Simay Yaşbay 2017 YGS’de Türkiye 29’ncusu ve Bursa birincisi oldu. Emine Örnek Anadolu Lisesi’nin YGS’ye giren 45 öğrencisi yüzde 100 başarı sağladı.

Emine Örnek Anadolu Lisesi’nden YGS’de büyük başarı

Türkiye  Akademik ve sportif başarıları ile gündemde olan Emine Örnek Eğitim Kurumlarının, Anadolu Lisesinde büyük sevinç yaşandı. 12’nci sınıf öğrencisi Simay Yaşbay, 2017 YGS’de Türkiye 29’ncusu ve Bursa birincisi olarak okuluna büyük bir gurur yaşattı.

​Aldığı sonuçtan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Simay Yaşbay, “7 yıldır bu okuldayım. SBS’ye de bu okulda aynı disiplinle hazırlandım ve İstanbul Erkek Lisesini kazanmıştım. Ama tercihimi Emine Örnek Anadolu Lisesinden yana kullandım. Son  dört yılımı ailemin yanında geçirdiğim ve hayatıma yön verecek üniversite sınavına yine okulumda hazırlandığım için çok mutluyum. 9. sınıftan beri aslında bu önemli sınava hazırlanıyoruz. Okulumuzun bana sunduğu imkanlar sayesinde hem akademik alanda hem de sosyal faaliyetler anlamında birçok başarı elde ettim. Öğretmenlerimizin bizlere karşılıksız bir şekilde sevgilerini hissettirmeleri, içtenlikleri, sorunlar karşısında akılcı çözümlerle yanımızda olmaları, zaman kavramı olmaksızın her an her türlü sorumuza cevap vermek için hazır bulunmaları ve bu zorlu süreçte bize sundukları huzurlu ortam; elde ettiğimiz başarıda önemli yere sahiptir” diye konuştu. 

“Başta Kurucu Müdürümüz Emine Örnek Öğretmenime, Lise Müdürümüze, Müdür Yardımcılarıma, Rehber Öğretmenlerime, emeği çok büyük olan öğretmenlerime ve her zaman yanımda olan aileme çok teşekkür ediyorum” diyen Simay Yaşbay, “Umarım LYS’de de daha başarılı bir sonuçla bana güvenen bu büyük aileyi onurlandırabilirim” dedi.

Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucusu Emine Örnek de “Bu yıl 12. sınıflarımızda 45 öğrencimiz eğitim görmekte. Bu öğrencilerim Emine Örnek Anadolu lisesinden mezun olacaklar. Sınava giren 2 milyon 162 bin öğrenci arasında olan öğrencimizin Türkiye 29’ncusu olması bizleri çok onurlandırdı. İlköğretimdeki tartışmasız başarımızı yıllardır sürdürüyoruz. Aynı başarı lisemizde de devam ediyor. Bu başarıyı mevcut olan Anadolu lisemizde başardık. Seneye Emine Örnek Fen lisemiz de mezun verecek. Güçlü bir yönetim ve öğretmen kadromuzla daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum, Öğrencilerimizi öz güveni yüksek, çok yönlü, yabancı dili etkin kullanan, donanımlı bireyler olarak üniversite hayatına hazırlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X