Emine Örnek öğrencilerinin haklı gururu

Emine Örnek Eğitim Kurumu tarafından Mayıs ayında düzenlenen CAMBRIDGE ESOL sınavlarına katılan öğrenciler, başarı sertifikalarını teslim aldı.

Emine Örnek öğrencilerinin haklı gururu

Kurulduğu günden itibaren yabancı dil eğitimine büyük önem veren Emine Örnek Eğitim Kurumları öğrencileri, sınavlarda yine yüksek bir başarı elde ederek geleneği bozmadı.

Sertifikalarını teslim alan öğrencilerin haklı gururu görülmeye değerdi.

Study in UK Education Council’de Centre Exams Manager olarak görev yapan İnanç Çil, “Çocuklarınızın başarısı sadece ülkemiz ile sınırlı değildir. Bu sınavlara her yıl 130 ülkede yaklaşık 5,5 milyonun üzerinde aday katılmaktadır. Yani gösterdikleri başarı uluslararası düzeyde bir başarıdır. Okulunuz özeline gelirsek, sizlerle bazı istatistiki bilgileri paylaşmak isterim. Young Learners yani Starters – Movers – Flyers sınavlarında tüm öğrencileriniz belge alırlar ve belgelerin üzerinde her bir sınav bölümü için armalarla notlandırma yapılmaktadır.

Toplamda 10 ve üzeri arma toplayan aday girmiş olduğu seviyede başarılı sayılır. Okulunuzun sonuçlarına baktığımda, Bursa, Marmara Bölgesi ve Türkiye ortalamalarının üzerindedir. İşte bu sebeple ben öncelikle çocuklarınızı, ardından onları büyük bir özveri ile bu sınava hazırlayan okulunuzun İngilizce öğretmenlerini ve yönetimini ve tabii ki bu süreçte onları sürekli destekleyen velilerinizi tebrik ediyor, gelecekte de başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X