Emine Örnek Okulları yine ABD finallerinde

Yenilikçi, lider ruhlu ve kariyer sahibi nesiller yetiştirmek amacıyla 30 yılı aşkın süredir yapılan ve bu zamana kadar 1,5 milyondan fazla öğrenciye ulaşan STEM tabanlı (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) Uluslararası ABD merkezli Destination Im

Emine Örnek Okulları yine ABD finallerinde

11-12 Mart 2017 tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezinde gerçekleşen Destination Imagination Türkiye Finallerinde, 318 takım 2000’den fazla öğrenci, iki gün boyunca birbirleriyle yarıştı.

Bursa’dan ADB finallerine katılmaya hak kazanan tek okul olan Emine Örnek Okulları  “SOLVERS” takımı Elementary (1. Kademe) Doğaçlama kategorisi ve “RİGHT NOW” takımı Middle (2. Kademe) Doğaçlama kategorisinde Türkiye birincisi oldular. Emine Örnek Okullarının iki takımı, Türkiye’yi temsilen 24-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında ABD’nin Tennessee eyaletinde yapılacak olan dünya finallerine katılmaya hak kazandılar. Ayrıca,  Emine Örnek Okulları  “QUICKLY” takımı Middle (2. Kademe) Doğaçlama kategorisinde ve “MC TEAM” takımı Middle (2. Kademe) Güzel Sanatlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldular.

Özel Emine Örnek Okullarının 2 Türkiye birinciliği alan takımları, Türkiye adına ABD’nin 48 eyaleti ve yaklaşık 20 ülkeden 17 bin katılımcının bulunacağı organizasyonda, bin 400 takım içinde yaklaşık 8 bin öğrenci ile yarışacaklar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X