Emine Örnek Okulları’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılına görkemli ve heyecanlı başlangıç

Emine Örnek Okullarında 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreni öğrencilerin coşkulu heyecanı ile gerçekleşti.

Emine Örnek Okulları’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılına görkemli ve heyecanlı başlangıç

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “Açılış Töreni”  Kurucu Müdür Emine ÖRNEK’İN yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Ulusal ve Uluslararası birçok alanda derece yapan öğrencileri kutlayan Kurucu Müdür Emine ÖRNEK, konuşmasında “Eğitim Kurumlarımızın temel amacı, öğrencilerimize kaliteli bir akademik düzey sağlamak, onları sosyo-kültürel, sanatsal ve sportif yeteneklerine göre yönlendirmek, yabancı dili etkin kullanabilmelerini sağlamak ve toplumsal sorumluluğu olan bireyler olarak yaşama hazırlamaktır. Öğrencilerimizi; yaratıcı, katılımcı, sorumlu, iletişimi güçlü  ve çağdaş değerlerle donanmış aktif bireyler olarak topluma kazandırmak, ana misyonumuzun temelini oluşturmaktadır. Çağdaş eğitim ile Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, öğrencilerimize gerekli ortam ve koşulları yaratarak hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.” dedi.

2021-2022 Eğitim-öğretim döneminde Ulusal ve Uluslararası başarı sağlayan öğrencilere başarı plaketleri ve başarı belgeleri yönetim kurulu tarafından öğrencilere takdim edildi.

Tören öğrencilerin okul marşı eşliğinde sınıflarına geçişleriyle son buldu.

EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: SAĞDAN SOLA: DR. MAHMUT NEDİM ÖRNEK, EMİNE ÖRNEK, İSMET DEMİREL, CEMAL DEMİREL, NİMET DEMİREL
EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI KURUCU MÜDÜRÜ EMİNE ÖRNEK GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN AÇILIŞ KONUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI PLAKETLERİNİ EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI KURUCU MÜDÜRÜ EMİNE ÖRNEK TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI PLAKETLERİNİ EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI KURUCULARINDAN, ÖRNEK KOLEJ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI DR. MAHMUT NEDİM ÖRNEK TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI PLAKETLERİNİ VE BELGELERİNİ EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE FİNANS MÜDÜRÜ İSMET DEMİREL TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGELERİNİ EMİNE ÖRNEK EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRÜ NİMET DEMİREL TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X