Emine Örnek Okullarında pandemide açık hava derslikleri

2020 LGS’de ve YKS’de  büyük başarı sağlayan Emine Örnek Okulları 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Emine Örnek Okullarında pandemide açık hava derslikleri

Emine Örnek Okulları 2020-2021 eğitim-öğretim yılına  tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak anaokulları, 8 ve 12.sınıf öğrencileriyle   yüz yüze eğitimle başladı. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11.sınıf öğrencileri ise Microsfot Teams Programı ile online derslerine devam etmektedirler.

Teneffüslerde anonslar ile fiziksel mesafe, maske ve el temizliğinin önemi öğrencilere sık sık hatırlatılmaktadır.

Okul girişlerindeki güvenlik noktalarına sensörlü ateş ölçüm cihazları yerleştirilmiştir. Tüm sınıflar, koridorlar, spor salonları ve  yemekhanelerde el dezenfektanı bulunmaktadır. Lavabolarda sensörlü musluk ve sabunluk bulunmaktadır. Kurum için de maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulmasını hatırlatıcı etiket ve yazılar konulmuştur.

Öğrenciler kampüs içerisindeki açık hava dersliklerinde ve sınıflarında sosyal mesafeye uygun şekilde derslerini ve etkinliklerini yapmaktadırlar.

Ayrıca yüz yüze eğitime başlayan Emine Örnek Anaokulları “Okula Uyum Haftası” , “Okula Merhaba” etkinliği ile başladı. İlk gün tüm sağlık önlemleri alınarak sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleşen “Oryantasyon Programı” sonraki günlerde  açık hava dersliklerinde oyunlarla, danslarla eğlenceli etkinliklerle zenginleştirilmiş ve uyum sürecine devam edilmiştir.

Tüm Emine Örnek Eğitim Kurumları öğrencilerine COVID-19 öğrenci veli bilgilendirme kitapçığı dağıtılmış, pandemi süreci için yapılan tüm çalışmalarla ilgili bu kitapçıkta gerekli bilgiler verilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X