Emine Örnek yine zirvede

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Özel Emine Örnek Okulları’nda eğitim gören 129 öğrenciden 7’si Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak Türkiye şampiyonu oldu.

Emine Örnek yine zirvede

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Türkiye genelinde 1 milyon 190 bin 826 öğrenci 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde 1.TEOG sınavına katıldı.

​Yıllardır bir çok alan da kazandığı  Türkiye ve Dünya başarılarıyla adından söz ettirmeyi başaran Özel Emine Örnek Okulları bu yılda geçen yıllar olduğu gibi TEOG’da zirveyi kimseye bırakmadı. 8.sınıfa devam eden 129 öğrenciden 7 öğrencisi 1.TEOG’da Türkiye şampiyonu oldu. Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek basın toplantısında “Okulumuzun başka bir şubesi yoktur. O nedenle bu sonuç üst düzey bir başarının göstergedir. Okulumuzun 7 öğrencisi Türkiye 1.si olurken 16 öğrencimiz 1 yanlış, 26 öğrencimizin ise 2 yanlışı bulunmaktadır. Öğrencilerimin başarılarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Öz verili çalışmaları nedeniyle yönetici ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte başarı, ortak bir emeğin ürünüdür. O nedenle tüm öğrencilerimin velilerini de ayrıca kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X