Emine Örnekli öğrencilerden bir başarı daha

Emine Örnek Lisesi 9. sınıf öğrencileri 8-9 Nisan tarihlerinde İstanbul Erkek Lisesinin Türkiye genelinde düzenlediği “Liseler Arası Münazara Turnuvası”na katıldı.

Emine Örnekli öğrencilerden bir başarı daha

Robert Koleji, Galatasaray Lisesi, Kabataş, Vefa Lisesi gibi okullarında katıldığı 11 ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşan 40 takımdan meydana gelen turnuvada, Emine Örnek Koleji 9. Sınıf öğrencilerinden Sena Sinan, Melisa Çavuş, Yağmur Özbalcı, Lara Özcan, Ebrar Murathan, Şebnem Demirtaş ,Efe Akdeniz, İpek Güldaş, Rumeysa Serbest,Tolga Can Güleç  elemeleri ve çeyrek finali geçerek yarı finale kadar geldi.

Öğrencilerin öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplum içinde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak, özgün fikir üretebilme, karşılaştıkları problemlere çözüm bulma ve mantık üretme becerilerini geliştirmek için düzenlenen münazara turnuvası öğrencilerin başarılarından dolayı sertifika almalarıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X