Emine Örnek’te bilişim haftası

Emine Örnek Okulları’nda bilgisayardan doğru şekilde faydalanmayı, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getirmeyi ön plana çıkarmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk haftası “Bilişim Haftası” olarak kutlanıyor.

Emine Örnek’te bilişim haftası

Bu kapsamda Emine Örnek Okulları 5. ve 6. Sınıflar Bilişim Teknolojileri etkinlik grubu öğrencileri, üretim teknolojisine devrim yaratacak nitelikte değişiklikler ve yenilikler getiren üç boyutlu programları ve yazıcıları inceleyerek bilgi sahibi oldular. Daha sonra 3 boyutlu tasarım programını öğrenerek çalışmalarını yapan öğrenciler, çalışmaların 3 boyutlu yazıcıdan nasıl alındığını görmek amacıyla Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi – Makina Ressamlığı bölümüne ziyarete gittiler. Meslek Lisesi öğretmenlerinden Rıfat Kaya, Nuray Eren ve Gürbüz Özay, Emine Örnekli öğrencilere kendi yapmış oldukları çalışmalardan da örnekler göstererek, 3 boyutlu yazıcılar ve çalışma prensipleri hakkında bilgi verdiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X