Emine Örnek’ten Finlandiya’ya ve Lüxemburg’a genç diplomatlar

13-16 Aralık tarihleri arasında Kayseri TED Koleji’nde yapılan 24th NSC of EYP- 24th NATIONAL SELECTION CONFERENCE OF EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT (Avrupa Gençlik Parlamentosu 24. Ulusal Seçim Konferansı) konferansında 10.sınıf öğrencileri SELİN ÇOKLAR ve ARAL JACK YILDIRIM EN İYİ DELEGELER listesine girdiler.

Emine Örnek’ten Finlandiya’ya ve Lüxemburg’a genç diplomatlar

Avrupa Parlamentosu’nun gündeminde olan sorunları İNGİLİZCE olarak tartışıp çözüm önerileri getirmeye çalışan 120 seçkin lise öğrencisi arasında en katılımcı, en başarılı 40 delege arasına giren Selin Çoklar ve Aral Jack Yıldırım , bu seçimle, hem Nisan ayında yurtdışında yapılacak olan konferanslara katılma hakkı elde ettiler, hem de ‘EUROPEAN YOUTH PARLIAMENT ’ ( Avrupa Gençlik Parlamentosu ) derneğinin resmi üyesi oldular.

Aral Jack Yıldırım, 2-9 Nisan 2020 tarihleri arasında Finlandiya’da Lapland’de yapılacak olan 1.Uluslararası Forum’a katılmaya hak kazandı.
Selin Çoklar, 1-4 Nisan 2020 tarihleri arasında Lüksemburg’ta yapılacak olan 7. Ulusal Seçim Konferansı’na katılmaya hak kazandı.

Öğrenciler Emine Örnek Koleji’ni en güzel şekilde temsil ederek öğretmenlerini ve velilerini onurlandırdılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X