Emine Örnek’ten Londra başarısı

Emine Örnek Okulları öğrencileri, İngiltere’de düzenlenen BEO World ( British English Olympics) şampiyonasından yine zaferle döndü.Yarışmaya on yedi kişilik takımla katılan Emine Örnek Okulları Investigation dalında 1. Mystery Challenge dalında da 3. oldu. Ayrıca Fair Play ödülüne de layık görüldü.

Emine Örnek’ten Londra başarısı

Oxford Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada takımlar Investigation, Country Spotlight, Debate, Drama, Acapella, Improvisation ve Mystery Challenge dallarında performans sunuyorlar.

İngilizce eğitim düzeyine göre tüm dünyadan seçkin okulların özel olarak davet edildiği yarışmada Türkiye’yi Emine Örnek Okulları temsil etti. İngilizce sahnelenen performanslarda 6,7,8 ve 9.sınıf öğrencilerinden oluşan Emine Örnek Okulları takımı tüm rakiplerini geride bırakarak Investigation dalında 1.liği kazanırken, Mystery Challenge dalında da 3.lüğün sahibi oldu.

Toplam puanlar sonucunda genel sıralamayı 5.sırada tamamlayan Emine Örnek Okulları takımı aynı zamanda organizasyon tarafından en iyi iletişime sahip, en saygın ve örnek olarak seçilen takımlara verilen Fair Play ödülüne de layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X