Emine Örnek’ten TEOG’da büyük başarı

Özel Bursa Emine Örnek Ortaokulu’nun 155 8. sınıf öğrencisinden 15’i TEOG sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı.

Emine Örnek’ten TEOG’da büyük başarı

Özel Bursa Emine Örnek Ortaokulu öğrencileri, TEOG’da erişilmesi güç bir rekora imza attı. Özel Emine Örnek Ortaokulu’nda eğitim gören 8.sınıfların 155 öğrencisinden 15’i, 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak Türkiye 1.si oldu.

Yıllardır eğitimde ve sporda Türkiye’de başarılarıyla gündeme gelen, geçen yıl genel TEOG sonuçlarında okul puan ortalaması ile 240 soruyu tam yapan 8 Türkiye şampiyonu çıkararak Bursa 1.si olan Özel Emine Örnek Ortaokulu, bu yıl da 1. TEOG sınavında 15 Türkiye şampiyonu ile liderliğini taçlandırmış oldu.

Emine Örnek Eğitim Kurumları kurucuları Emine Örnek ve Dr. Mahmut Nedim Örnek,  1.TEOG sonrası 8.sınıf öğretmenleri ve Türkiye şampiyonu olan  15 öğrencisi ile  pasta keserek başarılarını kutladılar.  Emine Örnek, tüm öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, şampiyon 15 öğrencisi ile gurur duyduğunu söyledi.  Emine Örnek, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, zorlu süreçte başarının ortak bir emeğin ürünü olduğunu vurgulayarak veliler ve yöneticileri kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X