Emine Örnek’ten TEOG’da büyük başarı

Özel Bursa Emine Örnek Ortaokulu öğrencileri, Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) önemli bir başarıya imza attı.

Emine Örnek’ten TEOG’da büyük başarı

8.sınıfların 178 öğrencisinden 32’si, 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak tam puan aldı.

Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, “Türkiye 1.si olan 32 öğrenci tüm 8.sınıf öğrencilerinin yüzde 18’i olup Bursa’da mükemmel bir rekoru elde etmenin gururunu bizlere yaşattılar. 120, 119, 118 ve 117 soruyu doğru cevaplayan 100’ün üzerindeki öğrencimizi de kutluyoruz” dedi.

Kısa bir süre önce uygulanan resmi sınav sonuçlarını da açıklayan Örnek, “13 Kasım 2014 tarihinde  İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uyguladığı 1. TEOG Deneme Sınavı’nda, tüm Bursa ilinde 8.sınıflar arasında Bursa’nın ilk 100’ü içerisinde 29 öğrencimiz  bulunuyor. İlk 100 içerisinde en fazla öğrencisi bulunan okul, yine Emine Örnek Ortaokulu. Bu resmi deneme sınavında, Bursa’nın 2 il birincisi ve 2 il ikincisi  okulumuz öğrencisi” diye konuştu.

Emine Örnek Okulları olarak kurumsal felsefelerinin akademik başarıdan ödün vermeden, öğrencileri sporu ve sanatı seven, onları başarıyla uygulayabilen, özgüvenli, en az iki yabancı dili iyi konuşabilen, sosyal sorumluluğu olan bireyler olarak yaşama hazırlamak olduğunu belirten Örnek, “TEOG başarı sürecinde emek veren öğrencilerimi, öğretmenlerimi, özveri ve katkılarını esirgemeyen okul yönetim kadromu ve değerli velilerimiz de kutluyor her  birine ayrı ayrı  çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X