Emir büyük yerden geldi!

UEFA-ECA ve EPFL liglerin tamamlanmasını tavsiye etti.

Emir büyük yerden geldi!

1 Nisan’da 55 üye federasyonla video konferans yöntemiyle ikinci kez toplantı yaptıktan sonra Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile birlikte haziran ayında oynanması planlanan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) play-off maçlarını erteleyen UEFA, yerel liglerin tamamlanması için bir adım daha attı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) Başkanı Andrea Agnelli ve Avrupa Ligler Birliği (EPFL) Başkanı Lars-Christer Olsson imzalı gece yarısı tüm üye federasyonlar ve kulüplere mektup gönderilerek ligler tamamlanmadan tescil etme kararının doğru olmayacağı ifade edildi.

ŞÜPHELİ OLURDU

UEFA-ECA ve EPFL ilgili kurum ve kuluplere gonderdikleri ortak mektupta, yetkililerle yaptıkları görüşmeler ve kendi komite calışmalarına göre liglerin en gec Temmuz / Ağustos aylarında devam edeceğine inandıklarını ve planladıklarını, yerel liglerin tamamlanmadan tescil etme kararının doğru olmayacağını ve bu kararı alan ülkelerin takımlarının 2020-2021 UEFA müsabakalarına katılmalarının şüpheli olacağını açıkladılar. Öncelikle yerel liglerin tamamlanacağını daha sonra UEFA organizasyonlarının oynanacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X