Emir Sultan’da anlamlı mevlid

Emir Sultan Camii ve Türbesi Onarma ve Yaşatma Derneği ile Emir Sultan Kur’an Kursu Öğrencilerini Koruma Derneği, Emir Sultan Camii ile Emir Sultan Kur’an Kursu’na maddi ve manevi yardımda bulunan ve ahirete intikal etmiş hayırseverlerle din görevlileri i

Emir Sultan’da anlamlı mevlid

SEYİT GÜNDOĞAN

Mevlidin ardından bin kişilik aşure ikramı yapılırken, Emir Sultan Camii ve Türbesi Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Gürkan, hayra ve hizmete kendilerini adayan duayen sanayici Şükrü Şankaya ile Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ın annesi Hacı Hacer Çağlar’ın da aralarında bulunduğu diğer müminler için mevlit okutturmanın huzurunu yaşadıklarını söyledi.

İbrahim Gürkan, Şükrü Şankaya’nın başta Emir Sultan ve Yeşil Camii olmak üzere 12 Osmanlı camisinin halılarını yaptırdığını belirterek, “O’nun bu iyilik ve hayırlarını asla unutamayız. Allah o ve tüm hayırseverlerden razı olsun. Hatm-i şerifleri ve mevlütleri onların ruhlarına adadık. Ruhları şad olsun. Allah mekanlarını cennet eylesin” dedi. 

Mevlid de ayrıca hayırseverler Rafet Kahraman, Atilla Tatveren, Ali Durmaz, A. Hulusi Yazıcılar, İsmail Tayyar, Osman Döngül, Kaya Ali Güleç ve Ali Özçimen için dualar edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X