Emirdağ’ın Köylerine Güvenlik Kamerası Yerleştirildi

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Kaymakamlığı tarafından, ilçeye bağı köylere güvenlik kamerası taktırıldığı belirtildi. Emirdağ Kaymakamlığı ve Emi…

Emirdağ’ın Köylerine Güvenlik Kamerası Yerleştirildi

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Kaymakamlığı tarafından, ilçeye bağı köylere güvenlik kamerası taktırıldığı belirtildi. Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçemiz sınırlarında bulunan köylere kamera sistemleri monte edildiği kaydedildi. Toplamda 103 farklı noktaya yerleştirilen kameralar sayesinde köylerden anlık ve geçmişe dönük görüntü alınabileceği ifade edildi. Köylerde bulunan kameraların 24 saat kayıt yapacakları, gece de dahil olmak üzere bütün araçların plakaları tespit edilebileceği ve geçiş yapan şahısların yüzleri görüntülenebileceği vurgulandı. Vatandaşlar ise gerçekleştirilen proje sayesinde kendilerini daha güvende hissettiklerini ve uygulamayı yapan yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X