Emlak müşavirine TEB desteği

Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğine gitti. Buna göre, müşterilere uygun faizli kredi ve hızlı ekspertiz hizmeti sağlanacak.

Emlak müşavirine TEB desteği

ASLIHAN AYDIN

Özlüce’deki Özgen Bahçe’de emlak müşavirleri ve banka yetkilileri bir araya geldi. Burada konuşan Oda Başkanı Erdal Çelebi, “Müşterilerimizin işlerinin kolay ilerlemesi için iş ortaklığı yapıyoruz. Hızlı, düşük oranlı faiz, hızlı geri dönüş ve hızlı ekspertiz hizmeti ile işlemler daha kolay sonuçlandırılacak” dedi.

TEB Bireysel ve Yıldız Bankacılık Satış Grup Direktörü Tuğbay Kumoğlu ise emlak müşavirlerine, “Gayrimenkul alışverişinde, işi yüzde 80’ine kadar tamamladığınızı, alıcı ve satıcıyı bankamızda buluşturduğunuzun farkında olarak, sizin ve müşterinizin bankamızda iyi hizmet almanız için yola çıkıyoruz” diye seslendi. Toplantıda Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün de hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X