Emlak sektöründe ‘sanal gerçeklik gözlüğü’ dönemi

Bursa’da, genellikle 3 boyutlu film izlemek ve bilgisayar oyunu için kullanılan sanal gerçeklik gözlüğünden emlak sektörü için de geliştirildi.

Emlak sektöründe ‘sanal gerçeklik gözlüğü’ dönemi

Konut veya iş yeri almayı planlayanlar, gözlük sayesinde, yorulmadan, oturdukları yerden istedikleri yeri, 360 derece kamerayla çekilen görüntüler sayesinde gezebiliyor, bilgi sahibi olabiliyor. Yazılımı gerçekleştiren firmanın sahibi Erkan Sava, anlaştıkları firmaların önce projelerini 360 derece kamerayla çektiklerini, bu sırada konut veya iş yeriyle ilgili, metrekare, oda sayısı, yerde ve duvarda kullanılan malzemelerle ilgili sesli tanıtım yaptıklarını kaydetti.

Çekilen görüntüleri kendi geliştirdikleri uygulamayla birleştirip sanal gerçeklik gözlüğüne aktardıklarını anlatan Sava, bu sayede çalıştıkları firmaların müşterilerine kentin üç farklı noktasındaki evleri 10 dakika gibi kısa bir sürede tanıtabildiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X