Emlak zengini çift cinayetinde flaş gelişme!

İznik’te ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayet şüphelisi oğulları Kenan Öner, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.

Emlak zengini çift cinayetinde flaş gelişme!

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten öldürme”, “tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen Kenan Öner için karar verildi.

Avukatı, sanığın beraatını istedi. Son sözü sorulan Kenan Öner, İznik’teki bir mahkemenin dosyasını isteyerek, o dosyanın gelmesi halinde savunmasını hazırlayacağını söyledi. Sanık Öner, istediği dosyalarda, “Kenan Öner’i imha edin” diye ifadelerin olduğunu iddia etti. 

Mahkeme heyeti, çeşitli mahkemelerle alakalı 2 bin sayfaya yakın dosya gönderdiklerini ifade ederek, talebi reddetti. Kenan Öner’e, annesini öldürdüğü için 1, babasını öldürdüğü için 1 olmak üzere toplam da 2 kez ağırlaştırılmış müebbet verildi.

Kenan Öner’in ablası Zeliha Bedel, “İki kez ağırlaştırılmış müebbet verildi. Zaten istenen buydu. Hala mahkemeyi oyalayabileceğine inanıyor. Ben onu çözemiyorum. Şu tavrıyla gerçekten rol mü yapıyor, gerçekten inanıyor mu? Onu çözemiyorum. Yeniden istediği belge benim takip ettiğim belgeler, onlar da tamamen yalan ifadeler. Annem ve babam öldürülmemiş olsa muhakkak ortaya çıkacaklarını bildiğimden, artık tek şansım onların cesedine ulaşabilmekti. O davalar görülürken benim sunduğum dilekçelere karşılık, yeniden savcının açtığı bir kamu davası. Anne babam sağken kesinlikle çek senet davaları yoktu. Kendisi boş senedi hazırlamış. Sırf mahkemeyi oyalayıp tutukluluk halinin devamını istiyor. Annem ‘Ben Kenan’a para kaptırmam’ dedi. Parasını kaptırmadı, canını kaptırdı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X