Emlakçılar tek çatı altında

Yenişehirli emlakçılar dernek çatısı altında toplandı. Kuruluşunu tamamlayan Yenişehir Emlakçılar Derneği’nin başkanlığına Özcan Kobak getirildi.

Emlakçılar tek çatı altında

GÜRHAN ADANA

 

Emlakçılığa son zamanlarda ilginin giderek arttığını belirten Kobak,  “Emlakçılık mesleğinin, sanıldığının tersine itibarlı bir meslek olduğunu göstermeyi ve emlakçılık işine belirli bir düzen getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yenişehir’e İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli başta olmak üzere ülke genelinden alıcıların geldiğini anlatan Kobak, ilçedeki arazilerin özellikle son 10 yılda büyük değer kazandığına dikkat çekti. 

Bazı kişilerin kayıtsız olarak emlakçılık işini yaptığını ifade eden Kobak, “Vergi mükellefi olmayan, gayrimenkul ve emlak sertifikası bulunmayan, bir bürosu ve ismi olmayan ve derneğimize bağlı olmayanların bu işi yapmalarının önüne geçeceğiz. Derneğimiz çatısı altında bir eksper, harita mühendisi, avukat görevlendireceğiz. Eğitim ve bilgi amaçlı seminerler düzenleyeceğiz”  diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X