Emniyet Müdür Yardımcısı’nın cinayet anı

Küçükçekmece Halkalı’da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu’nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Emniyet Müdür Yardımcısı’nın cinayet anı

Güvenlik kamerası görüntülerinde, aralarında Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın da bulunduğu 3 kişi ayakta konuşurken, Ahmet Sülüşoğlu’nun motosikletiyle geldiği görülüyor. Sülüşoğlu, sağ elinde silahla birlikte motosikletten aşağıya iniyor. O sırada, araya beyaz gömlekli bir kişinin girerek, Sülüşoğlu’nu sakinleştirmeye çalışması güvenlik kamerası görüntülerine yansııyor. Daha sonra ise İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın silahıyla birlikte Ahmet Sülüşoğlu’na yakın mesafeden ateş ettiği görülüyor. Sülüşoğlu yere düştüğü sırada, olay yerinde bulunan bir güvenlik görevlisinin yere düşen tabancayı alarak kenara kaldırdığı dikkat çekiyor. Görüntüler, Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın Sülüşoğlu’nun başına toplanmaya çalışanları uzaklaştırmasıyla son buluyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X