‘Emniyet teşkilatına gözümüz gibi bakacağız’

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şehirler, mahalleler, sokaklar için en önemli konunun güvenlik olduğunu belirterek, “Şehirlerimizde güvenliği sağlayan emniyet teşkilatımıza gözümüz gibi bakacağız” dedi.

‘Emniyet teşkilatına gözümüz gibi bakacağız’

Altın Ceylan Tesisleri’nde Türk polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, emniyet teşkilatının yetişmiş insan gücü, araç gereç ve kullandığı teknoloji olarak Türkiye’nin en gözde kuruluşlarından birisi haline geldiğini belirtti. Karaloğlu, “Gücünü milletimizden alan, kanunlarımızın uygulayıcısı, toplumun huzuru, güveni, esenliği, vatandaşımızın mal ve can güvenliği için 7 gün 24 saat 365 gün esasına göre hizmet eden polis teşkilatımız, bugün milletin huzuru için yine görev başındadır. Tabii ki polis teşkilatının başarısı, polis vatandaş ilişkisinin güçlü olmasına da bağlıdır. Polisimiz, nazik, hoşgörülü, vatandaşımızı incitmeden görev yapacak. Vatandaşımız da polisine güvenecek ve ona yardımcı olacak” dedi.

Şehirler, mahalleler, sokaklar için en önemli konunun güvenlik olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, “Şehirlerin yaşanabilirlik kategorisi belirlenirken ilk bakılan kıstas, ne kadar güvenli olduğudur. Şehirlerimizde güvenliği sağlayan emniyet teşkilatımız olduğuna göre, onlar kendi görevlerinin bilincinde olacaklar, biz de onlara gözümüz gibi bakacağız” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, Bursa’nın huzuru için çalıştıklarını belirterek, “Sizlerin güvenine layık, polis kimliğine sadık olarak geleceğe emin adımlarla yürüme azmi ve kararlılığındayız” şeklinde konuştu.

Protokol mensuplarının yanı sıra, teşkilat mensupları, şehit yakınları, gaziler ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı gece, 170. yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X