Emniyet ve muhtarlar el ele

Mudanya Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Emniyet Amiri Ali Adalı, ilçede kendilerine bağlı sorumluluk bölgelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, bölgede yaşanan olay ve sorunları tartıştılar.

Emniyet ve muhtarlar el ele

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Polis Lokali’ndeki toplantıda Müdür Alperen görev sorumluluk bölgelerinde meydana gelen veya gelebilecek her konuda muhtarlardan destek ve bilgi beklediklerini belirtti. Alperen ve Adalı son günlerde meydana gelen terör, uyuşturucu, asayiş ve hırsızlık olaylarına mahallelerineilçeye yeni yerleşenleri ve şüpheli gördükleri şahıslar konusunda muhtarlardan destek beklediklerini ifade ederken, özellikle kış döneminde yazlıklarda yaşanan hırsızlık olayları ve okul önlerinde gençlere yönelik işlenen suçları hakkında acilen emniyet güçlerine haber vermelerini istedi.

MOBESE DEVREYE GİRMELİ

Toplantıda mahalle muhtarları da toplantıda trafik kazalarındaki can kayıplarının yaşandığını Bursa-Mudanya karayolunda alt ve üst geçitlerin çoğaltılması gerektiğini bunun yanı sıra MOBESE sisteminin bir an önce devreye girerek sürücülere hatalarının karşılığında caydırıcı cezaların uygulanmasını istedi.  Emniyet Müdürü Alperen de bu konu üzerinde çalışmalarının hızla devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde 3 ayrı bölgede hayata geçecek MOBESE kameraları ve radar araçlarıyla denetimlerin yapılacağını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X