Emniyet’e büyük alkış

Taban birlikleri temsilcilerinden, Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a teşekkür ziyareti… Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in önderliğinde gelen Bursa’daki futbol paydaşlarını misafir eden Yıldız, ‘Emniyet olarak spor karşılaşmala

Emniyet’e büyük alkış

Bursa taban birlikleri temsilcileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in önderliğinde Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret edip spora katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Ziyarete Şahin’in yanı sıra Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şube Başkanı Muhammed Çağ ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ katıldı.

SAYGIN BİREY OLUYORLAR

Yıldız, Emniyet Müdürlüğü olarak spor karşılaşmalarına verdikleri desteğin sonuçlarını sahada gördüklerini ifade ederek, ‘Birçok alanda yaptığımız çalışmalarda uyuşturucu veya kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar, şiddete bulaşmıyorlar. Sporla uğraşan insan toplumda saygın birer birey olma yolunda ilerliyor. Son olarak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması… 13 yıldır devam eden deplasman yasağından sonra misafir takımımızı Bursamız’a getirip yeniden İstanbul’a yolladık. Müsabakayı fair-play ortamına uygun bir vaziyette gerçekleştirdik’ dedi.

SPOR GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORLAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de, il Emniyet Müdürlüğünün spor güvenliğinin sağlanmasında, arzu ettikleri ortamların oluşmasında büyük destek sağladığını kaydederek, ‘Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında 13 yıldan beri devam eden spor ortamına yakışmayan bu durumun ortadan kaldırılması ve karşılıklı olarak gidilip, gelinmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Taraftarımızın burnu kanamadan güzel bir şekilde müsabakayı izleyip ayrılması spor ailesi olarak bizleri çok memnun etti. Emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X