Emniyet’e güçlü destek

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin huzuru ve güvenliğine destek vermek amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere alınan 10 motosiklet, Narkotim ekibine törenle teslim edildi.

Emniyet’e güçlü destek

Büyükşehir Belediyesi, kentin tüm kurum ve kuruluşlarının çalışmalarına da destek veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin huzuru ve güvenliğine destek vermek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü için alınan 10 motosiklet, Narkotim’e törenle teslim edildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Bursa’nın her anlamda ‘huzur kenti’ haline gelmesini önemsediklerini söyledi. Bursa’nın 20 yıldır ‘Avrupa Şehri’ kimliğini taşıdığını belirten Başkan Altepe, “Gerçek anlamda çağdaş bir kente ulaşmak için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Bursa’nın huzur kenti oluşu noktasında Emniyet teşkilatımız gözbebeğimiz. 24 saat Bursa’nın huzuru için çalışıyorlar. Bizler de sıkıntılı noktaları en aza indirdik. Şehir merkezinin kontrollü olması için yatırımlarımızı yapıyoruz ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Emniyet teşkilatımızın Narkotim ekibine verdiğimiz 10 motosiklet de Emniyet’in gücüne güç katacak” diye konuştu.

DESTEK SÜRECEK

“Önceliğimiz şehrin esenlik ve güven içinde olmasıdır” diyen Altepe, “Bu araçlar ekiplerin görevini daha hızlı ve daha verimli yapabilmesine katkı sağlayacak. Daha önce Bursa’mızın huzur ve güveni için Emniyet teşkilatına 18 adet motosiklet 2 adet binek aracı teslim etmiştik. Bugün de 10 adet motosikleti Emniyet güçlerimizin hizmetine veriyoruz” diye konuştu. 

KENT GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Vali Münir Karaloğlu da Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tüm sorunlarıyla ilgilenmesinin önemini vurguladı. Kentlerdeki en önemli ihtiyacın öncelikle güvenlik olduğunu ifade eden Karaloğlu, “Bursa’nın güvenli bir şehir olması, burada yaşayan vatandaşların da kendilerini güven içinde hissetmeleri önemli. Emniyet teşkilatını hem yetişmiş insan kalitesi hem de araçlar açısından iyi donatmalıyız. Suçun önlenmesine yönelik polisin kullandığı araçlar da büyük önem taşıyor. Şehirde yaşam kalitesinin yukarıya çıkması yolunda Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını önemsiyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise araç desteğinin önemini vurgulayarak, “İllerde güvenlik ve huzur önemlidir. Teşkilatın güçlenmesine destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür ediyoruz. Yeni araçlar, daha güvenli ve huzurlu Bursa için teşkilatımıza güç katacak” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X