Emniyetspor zorlandı:3-2

Demirtaşspor karşısında 3 farklı üstünlüğü yakalayan kırmızı beyazlılar, 7 dakikada kalesinde iki gol görünce son 13 dakikada ecel terleri döktü.

Emniyetspor zorlandı:3-2

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 2. Grup’ta orta sıralarda yer alan Emniyetspor, alt sıralarda bulunan rakibi Demirtaşspor’u 3-2 mağlup etti. Maça etkili başlayan kırmızı beyazlılar, 29 ve 55’te Oğulcan ve 40+1’de Ogün’ün golleriyle 3-0’lık üstünlüğü yakaladı. 50’den sonra vites arttıran Demirtaşspor, 60 ve 67. dakikalarda Feridun’un golleriyle skoru 3-2’ye getirdi. Kalan bölümlerde mavi beyazlılar beraberlik için bastırsa da Emniyetspor sahadan 3-2 galip ayrılmayı başararak 3 puanı hanesine yazdırdı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Olcay Tuğ Kaymak (**), Sinan Şahin (**), Aytaç Bingöl (**)

GOLLER: Dk.29-55 Oğulcan, Dk.40+1 Ogün (Emniyet), Dk.60-67 Feridun (Demirtaş)

DEMİRTAŞSPOR: Okan (*), Niyazi (**), Eren (**), Abdullah (*), Onur (*), Serkan (**), Mehmet (*), Batuhan (**), Feridun (**), Cengiz (*), Kadir (*)

EMNİYETSPOR: Samet (**), Mücahit (*), Berat (*), Enes (**), Mehmet (**), Hami (*), Zekeriya (**), Barış (*), Ogün (**), Oğulcan (***), Berkan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X