Emniyet’te FETÖ operasyonu: 9 bin 103 polis açığa alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile 9 bin 103 polis açığa alındı. Bursa’da da 364 polisin açığa alındığı bildirildi.

Emniyet’te FETÖ operasyonu: 9 bin 103 polis açığa alındı

Anadolu Ajansı’ndan alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırıldı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname”nin 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

BURSA’DA 364 POLİS AÇIĞA ALINDI

Olay gazetesinden Bülent Civanoğlu‘nun edindiği bilgiye göre, FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle Bursa’da 364 polis açığa alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X