EMO’da Çınar yeniden başkan

Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Remzi Çınar, tek listeyle yapılan genel kurulrda yeniden başkanlığa seçildi. Çınar, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde gerçekleşen seçimlerde kullanılan 375 oyun 343’ünü alarak güven tazeledi

EMO’da Çınar yeniden başkan

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Çınar, geçmişten bu yana sürdürdükleri emekten yana, hukukun üstünlüğüne inanan, Atatürkçü, laik, çağdaş, demokrat  ve yurtsever çizgilerini bozmayacaklarını belirterek, odanın kuruluşundan bu güne kadar gelen yönetim anlayışının ve oda geleneklerini sürdüreceklerini söyledi.

Temel çalışma alanı enerji, elektronik, iletişim, bilişim, biyomedikal ve otomasyon olan üyelerinin özlük hakları, örgütlenmeleri ile meslek çıkarlarını savunarak, şubenin örgütleyici konumda çalışmasına devam edeceklerini vurgulayan Çınar, “Yeni dönemde ülkemize, halkımıza ve üyelerimize karşı sorumluluklarımıza kaldığımız yerden devam ederek, üyelerimizin, mesleğimizin, odamızın ulusumuzun hak ve çıkarlarını koruyarak geliştireceğiz” diye konuştu. EMO Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Remzi Çınar (Başkan), Tunç Aladağlı, Aytaç Sevim, Eda Yenigül, Burak Özgen, Osman Aykut Başkan, Mutlu Yılmaz.      

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X