Emrah ve Ömürcan uzattı!

İç transfer görüşmelerine devam eden İnegölspor yönetimi, Ömürcan Yıldırımlı ve Emrah Dağ’ın sözleşmesini yeniledi.

Emrah ve Ömürcan uzattı!

SADULLAH ORGAN

2. Lig temsilcimiz İnegölspor’da devam eden yeniden yapılanma kapsamında Ömürcan Yıldırımlı ve Emrah Dağ ile yeniden sözleşme imzalandı. İlk planda 9 oyuncusuyla yollarını ayıran bordo beyazlılar önceki gün ise 7 isimle anlaşmıştı. İnegölspor böylelikle Ömürcan Yıldırımlı ve Emrah Dağ ile birlikte şu an 9 oyuncuyla sözleşmesini yenilemiş oldu. Bordo beyazlılar kaptanları Bilal Özdemir ve Kemal Hastürk’le ise bugün son kez masaya oturacak.

İmzalar sürecek

Anlaşmaların ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, ‘İç transfer görüşmelerimizin ikinci gününde Ömürcan ve Emrah ile sözleşme uzattık. Böylece teknik direktörümüz Serhat Güller’in vermiş olduğu rapor doğrultusunda 9 oyuncumuz la sözleşme yenilemiş olduk. Görüşmelerimiz bugünde devam edecek. Sözleşmesi devam eden Mustafa Vargel, Bilal Özdemir, Hamdi Tefik Altıok’un yanı sıra sözleşmeleri biten Kemal Hastürk ve Ali Türkan ile ise son kez görüşeceğiz. Bu oyuncular ile yeniden anlaşarak iç transferi bitireceğimize inanıyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X