Emre Aktaş yuvaya döndü

Bordo beyazlılar 30 yaşındaki eski golcüsünü 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Emre Aktaş yuvaya döndü

Spor Toto 2.Lig’de şampiyonluğu hedefleyen İnegölspor, geçen sezonu Darıca Gençlerbirliği ve Diyarbekirspor’da geçiren eski golcüsü Emre Aktaş’ı yeniden renklerine bağladı. Futbola 1999’da Tofaş’ta başladıktan sonra 2003’te İnegölspor’a transfer olan Emre, bordo beyazlı ekipte profesyonelliğe geçmişti. 2005’te Osmanlıspor’a transfer olan Emre Aktaş, Keçiörengücü, Malatya, Adanaspor, Buca, Karşıyaka, Bugsaş, Tokat, Batman Petrol, Darıca ve son olarak Diyarbekir formaları giyip 74 kez fileleri sarstı. 15 kez de genç milli olan Emre dün 1 yıllık sözleşme imzayıp yuvasına döndü.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM

Asbaşkan Mehmet Döngel, yuvaya dönen Emre Aktaş’ın yeni sezonda gollerini İnegölspor için atacağını belirterek, “İnşallah bayrama kadar transferlerimizi bitireceğiz. 3 transfer daha düşünüyoruz. Bursaspor’dan 2-3 tane oyuncu talep ettik. Verirlerse onları istiyoruz” dedi. Emre Aktaş, ise “İnegölspor’da yıllar önce oynadım. O zaman Uşakspor şampiyon olmuştu. Biz 2. olmuştuk ve bu benim içimde hep yara kalmıştı. İnegölspor’da şampiyonluk yaşamak istiyordum her zaman. Yarım kalan şampiyonluk hayalimi İnegölspor’da tamamlamak için geldim. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

LEVENT VE FATİH GİTTİ

PTT 1.Lig için kolları sıvalan İnegölspor, kadro yapılandırması çerçevesinde Levent Kale ve Fatih Şerifoğlu’nun sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshetti. Bordo beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “İnegölspor Yönetim Kurulu olarak, futbolcularımıza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X