Emre Can Liverpool’da mutlu

Liverpool’un Bayer Leverkusen’den transfer ettiği Türk asılı futbolcu Emre Can, İngiliz ekibinde harikalar yaratmaya devam ediyor.

Emre Can Liverpool’da mutlu

Premier Lig’de geçen gün oynanan Liverpool-Everton maçında forma giyen Emre Can, Liverpool’un en iyileri arasında yer aldı. İngiliz gazeteleri Emre Can’a 10 üzerinden 6.5 puan verdi.

10 milyon Pound’luk Emre Can, forma giydiği süre içinde takımına büyük katkı sağlıyor. Eintracht Frankfurt’ta futbol kariyerine başlayan Emre Can, Bayern Münih’e transfer olunca 2012-13 sezonunda ilk olarak takıma girmişti. 

Buradan Bayern Leverkusen’e 4 milyon Pound’a transfer olan Emre, geçen yaz ise Liverpool’a transfer oldu.

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Frankfurt’ta doğan 21 yaşındaki Türk asıllı futbolcu için, “Emre heyecan verici genç bir yetenek. Liverpool’u seçtiği için çok mutluyum” diye konuştu.

Emre Can, Liverpool’un dergisine kapak oldu. Emre Can’ın kapağında yer aldığı dergi, 19 Şubat’ta Beşiktaş ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Anfiled Road’ta satışa sunulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X