Emre Güral yüksek uçtu

Menajerler tarafından Bursaspor’a önerilen golcü futbolcunun hem istediği rakam yüksek bulundu, hem de Hamza Hoca bu transfere karşı çıktı.

Emre Güral yüksek uçtu

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’a menajerler tarafından oyuncular tavsiye edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor’la sözleşmesini fesheden ve bonservis sorunu bulunmayan Emre Güral, menajerler tarafından Bursaspor’a önerildi. Son günlerde adı Galatasaray’la da anılan 27 yaşındaki oyuncunun istediği rakam ise Bursaspor yönetimini şok etti. 

9 GOL ATTI

Emre’nin yeşil beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon Euro talep ettiği ancak yeşil beyazlı yönetimin rakamı çok bulduğu için bu transferi kapattığı öğrenildi. Ayrıca Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da deneyimli futbolcu için olumsuz görüş belirttiği bildirildi. Emre Güral bu sezon Eskişehirspor’da 21 lig maçına çıktı, bin 279 dakika görev aldı ve 9 gol atarak 3 asist yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X