Emre Okur İnegölspor’da

Bordo beyazlılar, Fethiyespor’dan forvet oyuncusu Emre Okur ile 2 yıllık sözleşme imzalarken 2. Başkan Metin Ungan, ‘Transferler sürecek’ dedi.

Emre Okur İnegölspor’da

Spor Toto 2. Lig’de önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk isteyen İnegölspor kadrosunu Emre Okur ile güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz Grup’ta Fethiyespor ile 23 maçta 7 gol atma başarısı gösteren forvet oyuncusu, bordo beyazlı takım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Emre, ‘Beni bu güzel camiaya kazandıran herkese teşekkür ediyorum. Hedefi olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah istediğimiz sonuca sezon sonu ulaşacağız’ diye konuştu.

TRANSFERLER SÜRECEK

İmza töreninde, oyuncu ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren İnegölspor 2. Başkanı Metin Ungan, ‘Emre, çok süratli bir oyuncu. İnegöllü futbolseverler uzun zamandan beri böyle süratli oyuncuyla karşılaşmamıştır. Kendisinin bize çok büyük bir katkı sağlamasını bekliyoruz. Tranfer çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda prensip anlaşmasına vardığımız 5 futbolcumuz var. En geç salı gününe kadar sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. 18 Temmuz’da başlacak kamptan en az 1 hafta önce tüm transferleri bitirmek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X