Emrullah Güler aday adaylığını açıkladı

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde uzman olarak görev yapan Emrullah Güler, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlerde AK Parti’den Bursa milletvekili aday adaylığı için Ak Parti Bursa İl Başkanlığına başvurusunu yaptı.

Emrullah Güler aday adaylığını açıkladı

‘Davutoğlu hocam; Erdoğan sevdam; AK Parti davamdır’ diyen Güler, 26.dönem  aday adaylık başvurusunu Ak Parti Bursa il başkanlığına yaptı.

25. dönem milletvekili seçimlerinin yapıldığı 7 Haziran için de aday adayı olan Güler, Doğu ve Güneydoğu Anadolulu vatandaşların Bursa’daki genç ve dinamik adayı olarak öne çıkıyor. Güler, AK Parti’nin Muş kurucu üyeleri arasında yer aldı. AK Parti Siyaset Akademisi 13. Dönem Lider Ülke Türkiye–Yerel Yönetimler Programı’nı Bursa birincisi olarak bitiren Güler, Bursa Muşlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Sekreteri, Bursa Muş Eğitim Vakfı Denetim Kurulu Başkanı ve Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu üyesi olarak sivil toplum kuruluşları içerisinde de aktif olarak yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X