En acı tesadüf! Arkadaşı gar saldırısında, o da dün hayatını kaybetti

Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 37 kişi arasında, ODTÜ’lü Ozancan Akkuş da yer alıyor. Patlamadan dakikalar önce olay yerinden fotoğrafı paylaşılan genç Destina’nın akıbeti ise belirsiz…

En acı tesadüf! Arkadaşı gar saldırısında, o da dün hayatını kaybetti

Ankara Kızılay’da otobüs durağına bomba yüklü araçla yapılan intihar saldırısında 37 kişi hayatını kaybetti ve onlarca kişi de yaralandı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş.  Akkuş, 10 Ekim 2015 günü ‘Barış Mitingi’ öncesinde Ankara Garı önünde toplananlara yönelik olarak yapılan terör saldırısında yakın arkadaşı Ali Deniz Uzatmaz’ı kaybetmişti.

10 Ekim’de Ankara Garı önünde yapılan saldırıda can veren arkadaşı Ali Deniz için, sosyal medyada, “Gözlerimizden akan yaş bile ellerinizdeki kanı temizleyemeyecek. O temiz adam her zaman sizin yakanızda bizim kalbimizde

kalacak” yazmıştı.

DESTİNA’NIN AKIBETİ BELİRSİZ

Hain saldırı esnasında olay yerinde olanlardan birisi de, Destina Peri Parlak adındaki genç kızdı.

Saldırıdan dakikalar önce bir arkadaşı tarafından sosyal medyada görüntüleri paylaşılan Destina’nın, kanlı saldırı sırasında durakta otobüs beklediği ileri sürüldü.

Saldırıdan sonra genç kızın olay yerinde yerde yattığını gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. Destina Peri Parlak’ın ölü ya da yaralı olduğuna dair ise net bir bilgi yok.

HABER ALINAMIYOR

Saldırı öncesi annesiyle telefonda konuşarak otobüse bindiğini söyleyen Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi Elvin Buğra Arslan isimli gençten ailesi daha sonra haberalamadı. Kuzeni, sosyal medya üzerinden görenlerin haber vermesi için çağrıda bulundu.YGS’ye giren Doğukan Özdemir isimli bir genç de saldırıda hayatını kaybetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X