En anlamlı bayram ziyareti

Kurban bayramının en anlamlı ziyareti Bursa`da yaşandı. Hiç yakını olmadığı halde şehit mezarlığına giden İbrahim Bulut, vefat edenlerin hepimizin şehidi olduğunu ifade ederek kabirlerin başında dua edip kuran-ı Kerim okudu.

En anlamlı bayram ziyareti
Kurban Bayramı’nın ilk günü sabahın erken saatlerinde ay yıldızlı bayraklarla donatılan şehitliklere akın eden şehit yakınları, gözyaşlarına boğuldu.
 
Şehadet şerbetini tadan askerlerin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okuyan aileleri, oğullarının mezarlarını kendi elleriyle sildi, toprağını suladı. Kabirleri başına buket buket çiçek bırakılan şehitlere ise en anlamlı ziyareti İbrahim Bulut yaptı. Hiç yakını olmadığı halde Pınarbaşı Şehitliği’ne gelen Bulut, dua edip Kuran-ı Kerim okudu.
 
Vefat edenlerin herkesin şehidi olduğunu ifade eden Bulut, “Onların hepsi bizler için şehit oldu. Ruhları şad olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin. Bugünlerde burada olmak içimi burkuyor. Ama onları yalnız bırakmamak gerekiyor. En azından böyle bayram günlerinde vatandaşlardan ricam buralara gelerek ziyaret etsinler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X