En az hasarla bu işi halletmeliyiz

Bursaspor’un tribün liderleri, kaleci Harun Tekin ve Teknik Direktör Mutlu Topçu ile bir araya geldi

En az hasarla bu işi halletmeliyiz

Tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz, ‘Yaşanan kaos ortamından en az hasarla çıkmak için ne yapmamız gerektiğini sorduk. Kulübümüz uygun görürse Gaziantep maçı öncesi Özlüce’ye gelerek desteğimizi göstermek istiyoruz’ dedi.

Deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-0 mağlup olan Bursaspor’un dönüş yolunda takım otobüsüne giren bir grup taraftarın kaleci Harun Tekin ile yaşadığı kısa süreli arbedenin ardından orta yol yavaş yavaş bulunmaya çalışılıyor. Yeşil beyazlıların tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz ve Cenk Tunçbilek, kaleci Harun Tekin ve Teknik Direktör Mutlu Topçu ile Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelerek biran önce toparlanmak için görüş birliğine vardılar.

MORALLER DÜZELİYOR

Yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Mehmet Güzelsöz, ‘Harun Tekin ve hocamız ile görüştük. Yaşanan kaos ortamından en az hasarla çıkmak için ne yapmamız gerektiğini sorduk. Harun bize olaydan eşlerinin ve özellikle de yabancı oyuncuların ailelerinin büyük endişe duyduğunu söyledi. Yabancı oyuncularla da sık sık görüştüklerini ve onların da yavaş yavaş morallerinin düzeldiğini Bursaspor taraftarına karşı asla karşı bir duruşunun olamayacağını ifade etti. Kulübümüz uygun görürse Gaziantepspor maçı öncesi kalabalık bir şekilde Özlüce’ye gelerek desteğimizi göstermek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X