En ‘baba’ hayal

Güldür Güldür’den rol arkadaşı Alper Kul’la bir AVM’de hayranlarıyla buluşan Doğa Rutkay, pek çok konuda görüşlerini açıklarken en büyük hayalini de sevenleriyle paylaştı.

En ‘baba’ hayal

5 YAŞINDAN BERİ SAHNEDEYİM

 

Renkli buluşmada samimi halleriyle dikkat çeken sempatik oyuncu Doğa Rutkay, yıllardır sanat camiasının içinde olmasına rağmen Rutkay Aziz’in kızı olarak anılmaktan mutluluk duyduğunu anlattı. 

Oyuncu, ‘Hayatım boyunca babamın kanatları altında olmak istiyorum. 5 yaşımdan beri sahnedeyim, ünü şanı şöhreti babamla yaşadım. En büyük hayalim ise babamla aynı sahneye çıkabilmek. Umarım bu dileğim bir gün gerçekleşir’ diye konuştu. 

ÖNÜMÜZDEKİ YIL ANNE OLACAĞIM

Kerimcan Kamal’la evliliğinin iyi gittiğini ve anne olmayı istediğini söyleyen Doğa Rutkay, ‘Albüm yapmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna, ‘Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Eğer bir gün albüm yaparsam, gelirini işitme engellilere bırakırım. Çünkü anneannem ve dedem işitme engelli’ dedi. 

Alper Kul ise, ‘Ben Doğa gibi ünlü bir babanın çocuğu değilim. Benim babam otobüsçüydü. Çocukluğum bilet keserek geçti. Bir gün ünlü olacağım aklıma gelmezdi’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X