‘En büyük artımız güven’

Bursa’nın 40 yıllık sağlık kurumu Hayat Hastanesi artık yeni yerinde. Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, “Biz Bursa’nın hastanesiyiz. Herkesin izi var burada. En büyük artımız insanların güveni” dedi.

‘En büyük artımız güven’

SEYİT GÜNDOĞAN

Hayat Hastanesi, uzman kadrosu ve personeliyle birlikte; teknolojinin en son imkanlarının kullanıldığı, daha büyük ve daha konforlu yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Alanında en iyisi olma hedefiyle yola çıkan Hayat Hastanesi, fiziki altyapısı, süit ve VIP odaları, yoğun bakımı, ameliyathaneleri, poliklinikleri, kafeteryasıyla A Plus hastaneleri aratmıyor. SGK ile anlaşması olan Hayat Hastanesi, her gelir grubundan vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti alabileceği bir hastane olarak da dikkati çekiyor.

  OTEL KONFORUNDA SAĞLIK HİZMETİ… 

Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Hayat Hatsanesi’nde, 40 doktor ve 300 personel görev yapıyor. Modern alt yapısı ile 20 bin metrekarelik kapalı alandaki yeni yerinde, 12 yetişkin ve 11 yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile 18 gözlem yatağı bulunuyor.

Hastene ayrıca 4’ü Suit, 4’ü de VİP olmak üzere günübirlik yataklar da dahil 160 yatak kapasitesine sahip.

  5 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı’nın görev yaptığı hastanede, 4 modern doğum salonu, Sağlıklı Bebek Odası, biyokimya, mikrobiyoloji laboratuvarları, Radyoloji Ünitesi bulunurken, 24 saat acil servis, ambulans hizmetleri veriliyor. 

53 poliklinik odasının yer aldığı hastanede, 4 Yataklı Uyku Kliniği, 1.5 Tesla gücünde son teknoloji MR cihazı, çok kesitli Tomografi, Dijital Mamografi, 2 Dijital Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Enkoskopi, Kolonoskopi, EEG, EMG, Eforlu EKG, EKO, Stres Testi ile kurulan Kardiyoloji Ünitesi, 22 Yataklı Fizik Tedavi Ünitesi, 6 Yataklı Rehabilitasyon alanı, Hidrotearapi uygulama odası ile Fizik Tedavi hastalarına kesintisiz hizmet sunuyor.

 En son teknolojinin kullanıldığı, tam donanımlı 7 ameliyathanede tüm cerrahi ameliyatlar yapılırken, Medikal Estetik Ünitesi’nde ise, Lazer Epilasyon, Cilt Yenileme, Zayıflama Ünitesi, Saç Ekimi ve El Ayak Bakım Merkezi bulunuyor. 

120 kişilik konferans salonu, 127 kişilik kafeterya alanı, 4 bin metrekare kapalı, 500 metrekare de açık alanda 200 araç kapasiteli otoparkın bulunduğu hastanede, acil servis ve polikliniklerde oluşturulan hasta bekleme alanlarında bulunan oturma grupları ve LCD TV’ler ile hastalara ve yakınlarına konforlu imkan sağlanıyor. 

“BURADA HERKESİN İZİ VAR”…

Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, Bursa’nın 40 yıllık hastanesi olarak insanların hafızasında ‘iyi ve güzel hizmet veren’ bir sağlık kurumu olarak kalmanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Fiziki altyapı olarak da Bursa’daki en iyi hastanelerden biri olduklarını iddia eden Özkul, “Biz Bursa’nın hastanesiyiz. Herkesin izi var burada.

Bursa’ya yeni açılan hastaneler, ya İstanbul’un ya da ulusal hastaneler. Bizim en büyük artımız insanların bize olan güveni. Örneğin başka bir doktorun ameliyat kararı verdiği hasta gelip ameliyatını bize oluyor. İnsanlar ‘Hayat Hastanesi’nde sağlık açısından yanlış bir şey olmaz. Suistimale mahal verilmez’ diyor. 

“HEDEFİMİZ BURSA’NIN EN İYİSİ OLMAK”…

Akıllı bina teknolojisinin en son imkanlarını kullanarak hazırladıkları hastaneyi her anlamda en iyisi olacak şekilde planladıklarının altını çizen Özkul, “Hedefimiz Bursa’nın en iyi sağlık hizmeti veren kurumu olmak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X