En büyük hayalimiz final oynamak

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Emin İmen, oyuncularının Avrupa’daki performansından memnun olduğunu söyleyerek, “Amacımız Bursa’ya Avrupa kupalarında final heyecanı yaşatmak” dedi.

En büyük hayalimiz final oynamak

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Cup’ta Ukrayna ekibi Orbita’yı 2 maçta da yenerek adını çeyrek finale yazdıran Büyükşehir Belediyespor, hedefe adım adım yürürken, Antrenör Emin İmen oyuncularıyla grurur duyduğunu söyledi. Ukrayna’daki iç savaş nedeniyle rakibiyle iki maçını da Bursa’da oynayan ve 3-0’lık sonuçlarla çeyrek finale yükselen Bursa ekibinde yüzler gülüyor. Ligde pazar günü oynayacağı İlbank maçının hazırlıklarına da bugün başlayacak yeşil beyazlılar, Avrupa’daki zaferin moraliyle Başkent’te mücadele edecek. Bursa’ya Avrupa kupalarında final heyecanı yaşatmak istediklerini söyleyen Antrenör Emin İmen şunları söyledi:

LİGE ODAKLANACAĞIZ

“Oyuncularımı başarılı performansları nedeniyle kutluyorum. Geçtiğimiz sezon kupaya ilk turda veda etmiştik. Bu sezon iyi işler yapıyoruz. Umarım Avrupa’da yakaladığımız bu başarılı grafiği sürdürürüz. Ligde de hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz. Avrupa’da Mart ayına kadar maçımız yok. Şimdi lige odaklanacağız.” 

Büyükşehir belediyespor Challenge Cup’ta çeyrek finalde Macaristan’ın Linamar Bekescsaban ile Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg eşleşmesinden tur atlayan ekiple karşılaşacak. Bursa ekibi çeyrek finaldeki ilk maçını 3 ya da 5 Mart’ta deplasmanda, rövanşı ise 10-12 Mart tarihlerinden birinde Bursa’da oynayacak. Bu arada Linamar Bekescsaban ile  Rote Raben Vilsbiburg arasındaki ilk maçı Alman ekibi 3-1 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X