Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

En büyük kabahat kumar!

İşlenen kabahatlerin başında ‘kumar’ ilk sırada geliyor. İkinci sırada kapalı yerde sigara içenler var.

İşlenen kabahatlerin başında 'kumar' ilk sırada geliyor. İkinci sırada kapalı

OKTAY KAYALAR

Kentte huzur ve güvenliği sağlamakla görevli ekipler, kabahatler kanununa yönelik çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü’nün değişik birimlerinde görev yapan polisler, sorumluluk bölgelerinde gördükleri her olumsuzluğa anında müdahale ediyor.

Ekipler, geride bıraktığımız 2015 yılında 3 bin 195 kişi hakkında  ‘kabahatler kanununa muhalefet’ten işlem yaptı. Polis, bu kapsamda en çok cezayı ise kumar oynayanlara kesti. İstatistiklere göre, kumar oynarken yakalananların sayısı kayıtlarda bin 62 kişi olarak yer aldı.

SİGARA 2. SIRADA

Sigara yasağına uymamak ise, işlenen kabahatler arasında 2. sırada geliyor. Kapalı yerde sigara içenlerin sayısı 499 olarak belirtiliyor. Dilenen 327, şarhoş gezen 411, gürültü yapan 283 , vatandaşları çeşitli nedenlerle rahatsız eden 457 ve adres değişikliğinde kimlik bildirmeyen 74 kişi hakkında yine ‘kabahatler kanununa muhalefet’ten ayrı ayrı işlem yapıldı. Bu kişilere kesilen toplam ceza miktarının ise 483 bin 425 lira olduğu öğrenildi. 


Avatar Seç KAPAT
Osmangazi Belediyesi Olağan Meclis toplantısında önemli kararlar alındı.
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi’ne ait spor ve sosyal tesislere zam kararı