En büyük marka kaliteli üretim

Esnaf ve sanatkarların sorunlarının yerinde incelenmesi ve çözümler sunulması amacıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde gerçekleştirilen Esnaf Şurası Mustafakemalpaşa’da toplandı.

En büyük marka kaliteli üretim

Esnafın finans kaynaklarına ulaşımından, halkla ilişkilerin geliştirilmesine kadar 24 madde iki oturumlu toplantıda masaya yatırıldı. Ülke ekonomisinin canlandırılması ve esnaf-sanatkarların hak ettiği seviyeye ulaştırılmasının planlandığı toplantıda, sorunların çözümü için kolektif çalışma öne çıktı. Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir esnaf ve sanatkar potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, üretimde kaliteyi artırmanın gerekliliğine vurgu yaptı. Kurtulan, “Bugünün dünyasında en büyük marka, kaliteli üretimden geçiyor. Gelişen şartlara ayak uydurma sorumluluğu var. Omuz omuza verdikçe daha da güçleneceğiz. Esnaflarımızın ekonomisinin canlanması için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız” dedi.

 

FİNANSMAN KAYNAKLARI

Bursa Ticaret İl Müdürü Zübeyir Tokgöz de konuşmasında, finansman kaynaklarına ulaşımı en önemli sorun olarak gördüklerini belirterek, üretimde yeni pazarlar bulmak, halka ilişkileri geliştirmek ve esnafların yararlanacağı hibe ve desteklerden haberdar olmalarını sağlamayı planladıklarını belirtti. Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı da, “Esnaf ve sanatkarlarımızın finansman avantajlarından yararlanmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X