‘En büyük rakiplerim Ajda ve Nebahat’

60 yaşına merdiven dayamasına rağmen fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkaran Semiha Yankı, önceki akşam sahne aldığı Veranda Balık Restaurant’ta Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’nin izinden gittiğini söyledi.

‘En büyük rakiplerim Ajda ve Nebahat’

SANATÇI SEYİRCİSİNE GÜZEL GÖRÜNMELİ

Önceki akşam Veranda Balık Restaurant’ın Dünya Kadınlar Günü özel galasında sahneye çıkan Semiha Yankı, eğlence dolu bir geceye imza attı. Büyük ilgi gördüğü sahne programı öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Yankı, 57 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran fiziğini nasıl koruduğunu anlattı. Yankı, ‘Sahnede olan herkes bunu seyircisine olan saygısından dolayı yapmalı. Seyirciye her daim güzel görünmeli. Ben bu bakımdan Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’ye gıpta ediyorum. Nükhet Duru da kendine dikkat ediyor ama o sahneye korse takmadan çıkmaz. Onlar benden daha büyük olmalarına karşın bu konudaki en büyük rakiplerim olarak görüyorum’ dedi.

GENÇ YILDIZLAR DAHA DİKKATLİ OLMALI

Öte yandan genç sanatçıların dış görünümlerine yeterince dikkat etmediklerini düşünen Semiha Yankı, bu konuda kendisini, Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’yi örnek almalarını istedi. Sahnenin güzel ve bakımlı kadın sevdiğini hatırlatan Yankı, ‘Şimdiki genç sanatçılar bu konuda çok dikkatsiz. Ama Işın Karaca ve Aslızen’i son dönemde aldıkları radikal kararla bıçak altına yatıp zayıflamalarından dolayı kutluyorum. Ben de estetik yaptırdım ve ne zaman gerekirse yine yaptırırım’ dedi. 

Semiha Yankı, arkadaşımız Ünal Özbay’a konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X